Vad jag är duktig!

På många sätt, alltså tex, uppdaterat härifrån magaluf typ mer än va jag gjort hemifrån nånsin ! och gör mat dagligen åt 5 pers. Men eftersom jag nu ikväll inte har nått att göra så tänkte jag göra ett inlägg om mat ! :) haha.

Såhär ser de ut då vi idag endast bara har "små handlat" = man går till ett billigt supermarket åt helvete långt bort och kommer hem med en proppfull taxi.
Jag mästarkocken in action:Slutresultat: Köttbullar med gräddsås och potatis. klappat o klart från ikea.____________________________

ps. jag har hört att de årets fest, imorgon!.ds
 HaHa

årets fest ikväll !

Spela roll måndag, söndag hit eller dit. de årets fest varje kväll ! Eller iaf är de de uttryck alla säger dagligen.

Hört att de årets fest ikväll?

Häromdagen öppnade grabbarna grus beach club. fri bar i två timmar o jag kan säga att spriten flödade. Shotplankor hit o dit, fri bar som sagt, musik & underhållning. fast regnet kom och hälsade på en stund skadade de inte alls partystämningen. Kl 18.00 då de roliga tog slut begav man sig till barskolans territorium och varenda rum hade fest så man hoppade balkong hit o dit. Sen kl 21.00 skulle jag hem och byta om men råkade få syn på sängen så där tog min kväll slut och man vaknade 13 timmar senare utvilad o redo för en ny dag! men tydligen missande man inget speciellt eftersom alla som vart på beachclubben låg däckade lite här o var på olika barer. Så de kan gå ! :)

Så kan en kväll se ut för mig, (ungefär) haha. Gissa vad jag ska göra ikväll? Jo jag ska på årets fest ! haha, näe slut tjatat om årets fest jag lägger upp några bilder ist !


Hola !

Såå, ni vill se att jag lever så här varsegod, läs på nu :)

Nu har man börjat smälta in här igen. o lika fort försvann minnet på vilken dag de typ, haha.. va har jag vart här ? 4 dagar`? :P haha.

Nåja.. Jag bor nu iaf me ett gäng killkompisar. och givet så agerar jag städ&mat tant här som kompensation. annars så flyttar jag in i min lägenhet 1:a maj, nyrenoverad dyr fin lägenhet mitt i smeten. Så de blir bra grejer.
Har inte direkt letat jobb ännu utan bara semestra på. Men faktiskt så har jag "jobbinterjuv" imorrn typ på en svensk fin restuarang. Så hoppas hoppas :)

har också tagit de otroligt lugnt, nu 2:a kvällen helt nykter. elr ja nästan :) dom andra kvällarna vill jag inte ta upp så mkt på tal. haha.. urspårade typ. En kväll hade vi truck kväll, Jens (en jag bor me) satt i rullstol hela kvällen o där skjutsa vi runt han hela tiden, shot monopol vilket slutade me att jag var på toa 3 ggr, o sen resten låter vi vara osagt :)

Idag har vi vart på utflykt, i närheten finns ett gammalt inhängat område med gammalt  fort  liknande rashus typ, brevid havet o jätte mysigt. vi var även nog seriösa att vi tog med oss picknick dit. 

 


Nu i skrivande stund har vi precis fått internet till lägenheten så de knäpptyst o man hör bara datorerna som går på högvarv :) Skönt ha internet här "hemma". 
Imorrn blir de stranden tidigt och fortsätta bygga på brännan och säkert också spela beachvolleyboll :)

Såå, då hörs vi lite senare !  

The Journey has begin !

Sista dagarna i ökx är förbi o påsken likaså. vart en mkt bra avslutning hemma fastän man gjorde en liten krasch på dansgolvet o landa som en platt säl !

Jaa nu alltså är man iväg. Kom igår till Sthlm, träffa Jocke (en som också åker ner till mallis) sen åkte jag vidare till Nyköping för att träffa Michaela. Prata barskoleminnen och fick mig bara längta ännu mer till imorgon ! Åkte sedan vidare till Norrköping för att träffa Arif, yttligare en från "barklassen" o prata yttligare minnen!
Så de blev en liten roadtrip igår med andra ord :)
Nu tibax i sthlm, Blir käk&öl ikv här ute någerst sen Arlanda och invänta flyget som går här på morgonkvisten !

Om jag känner mig själv rätt så kommer jag bli ganska kass på uppdatera, fast jag redan är det. Meeen de skadar ju inte att tro och vänta på bättre tider !

Såå, packat o klart ! 


RSS 2.0