Tvätt & fix dag i Magaluf,

Jepp det är det idag ! så härligt det ska bli med nytvättade lakan ! jag längtar redan till att gå sova vid 6 tiden på morgon, men först ska här ätas tacos (!!!) och klä ut sig för kiny pinky party ikv ! De sägs vara bra fest, på tal om att de är ganska stor chans till urspårning. fast urspårad fest här nere är ju såklart inte bråk som det är hemma utan urspårat på kanske ett lite annat sätt :P bodyshots hit o dit och det visas mer hud tex. haha.

Igår då kl slog 00.00 och det blev 27 maj infann jag mig vid närmaste bankomat och invänta lönen fr swe ! levt som en kyrkråtta hela helgen bokstavligt talat, så kan säga att de känns mer än härligt vara tillbaka på banan igen !
Sen så nu nästa big thing är att min finska släkt anländer på lördag kväll ! såå kul att träffa dem, ska åka iväg till deras lyxvilla de hyrt för veckan så man slipper Magaluf ett tag. kommer bli mkt härligt. har såklart beställt svenska/finska saker
av dem. Snus till en kompis, dumle till mig och Finsk lakrits till min andra kompis. gott ska det bli :)"Vi ses i dimman gott folk, Vi ses imorgon !"

Hepp hepp !

Idag ringde jag till kära moa för att höra läget ! kom också fram att hon inte vetat av mitt spanska nummer trots att jag informerat på facebook åså? Så jag tänkte meddela er som vill ringa mig (?) att mitt nr är : +34 610 942 454, bara ringa på :) 

Annars så är livet som vanligt underbart här nere, blir tyvärr inget jobb på grund av en del orsaker som bland annat för att jag ska hem i vilket fall som helst och jobba i sommar och då vill ingen anställa en då man bara stannar halva säsongen, sen så är det ganska lugnt med turister så finns inte jobb på så många ställen, sen de jobb som garanterat finns är som strippa och det vill jag inte ha :) 
Så flygbiljett är bokad hem fast vilket datum säger jag inte :) 

Ikv nu snart blir det att ladda upp för en liten avskedsfest för två goaa kompisar som åker hem imorgon. igår hade vi världens mysigaste hemmakväll med Alhgrens bilar, chips och glass, film och sunes jul/sommar :-) Det va grejjer de, skönt ! kom upp ganska så tidigt också, kl 12.00 befann vi oss på stranden till skillnad fr kl 13-14.00 alla andra dagar. haha.

Jag börjar sakna er lite smått där hemma! Jag saknar alla ni vänner och svensson livet då man tex förstår vad allt är i mataffären, istället får man chansa på allt och hoppas man köpt rätt.  
 

Tack ? Fanny

Alltså, nu mina damer och herrar ska jag berätta nåt helt otroligt sjukt!

Igår satt jag i en bar, brevid mig satt en vithårig gubbe med en fanny hund (En vit liten rulvhund jag haft förut). Glad i hågen som jag var i fyllan började jag såklart berätta om att jag haft en likadan hund. Då frågar han mitt i allt om jag kan tvätta/klippa/ fixa till hunden hans, klart jag kan svarar jag. Jag har ju haft en likadan ! fast de nu i riktiga verket är mamma som alltid fixat o trixat Fanny. "Bra" säger gubben, jag och två mina springpojkar här brevid bor på en båt här ute vid stranden. Vill du komma ut imorgon på båten får vi se vad du kan göra ? Jag bara javisst.
Nu idag då jag vaknade upp så blev jag jävligt nervös, att vafasen har jag gett min in på ?! Ena springpojken ringer mig och ber mig komma ner till stranden. Jag tog med mig Emilia som skulle sola och vi kom på värsta signalerna att ifall de händer nå vinkar jag till eller hoppar i vattnet o flyr iland. haha.
iaf på båten sen gick det bra. Jag tvättade hunden och imorgon ska jag tillbaka och fixa o borsta. Haha helt sjukt, Gubben frågade också om jag ville städa båten hans innan han drar vidare till Ibizza(han åker typ överallt i världen), frågade typ även om jag skulle börja jobba på båten ! HAHA. Shit pommes, kommer iaf få väldigt bra pengar för det här :)
Så fattar ni alltså vad jag vart med om idag ? från att ha haft tankar om att de kommer kidnappa mig och att jag blir tvungen simma in i land till att jag bara ska fixa till en hund o få pengar för det. Heeelt sjukt.

Jag får återkomma vidare om hur allt har gått :)

RSS 2.0