Telefoninfo. . .

Bakgrundsbild:
Tema
Ringsignal:
Wave

Batteri:
91%
Ringde du senast:
Linnea D

Ringde dig senast:
telefonförsäljare
Vad står de på ditt 5:e mottagna sms:
Va för möte?

Vem skickade de 12:e sms?
J Pahikka

Vad står de på ditt 10:e mottagna sms?
Tjena Hifa! Visst skulle du fara med ida idag? vilken tid åker ni? :)

Vad står de på ditt 32:e mottagna sms?
Nå de går inte så bra :) för jag dricker vin. haha. Hur går det själv?

Vad står de i ditt första utgående meddelande?
Till bror: Kom ut

Vem är på 20:e plats i telefonboken?
Avan

Vad har du för kontakter på M?
Maah,Maaya,madde,Maddis, maire, Malin b :>, Malin F, Malin GC, Malin L, Mallan, Mama home, Mamaa, Mamma Erika, Mamma finland, Marcus, marcus sv, Marianne, Marie, Markus L, Martin Berg,Martin båt, martin p, Matt, Matte G, matte w, Matti, Matti Levi, Mattias Larsson, Maukkeli, Maya Hem, Michaela, Micke L, Mita, Moa lule, Moa p, Moa w, Mongo micke, Morfar, Mormor, Moster, mumben, Mumilla, My, Määng, = Sjukt många!... 

Hur många sms har du skickat sammanlagt?
2968, Sen i okt 08 typ.

Vad står det på din påminnelse?
Just like wihl klick , klack, get back. .

Har du privat nr just nu?
Nope


Hur kan man missa den? ? ?

Idag, i Torneå på shoppingfärd med Ida fick jag för mig att det var gratis att parkera just där vars vi ställde oss... Efter Köpcentrumet var bockat av på listan, Åkte vi till Kinarestaurangen och åt, Sen åkte vi förbi på Haglöfs (där jag för den delen investerade en sjukt snygg jacka jag dregglat efter ett tag).
 Sen, på Elgigantsparkeringen upptäcker jag att jag har en lapp i rutan flaxxandes omkring, En P-BOT från där jag trodde de  var gratis. jag har använt vindrutetorkarna hela tiden då det var grisigt och missat lappen till jag upptäckte den mitt i allt o trott jag fått den på Elgigangten att jag stod på handikapp. Finnarna är iaf billiga, endast 10 £ , att jag inte tappat den på vägen är ju frågan ?! haha.
Sen för att göra historien ännu roligare fick jag höra att en person sett en p-bot på pox och att de var min bil. Åkte o hitta lappen i en trappuppgång och mycket riktigt. Där hade jag fått en böt för 8 dagar sen.
Ska poängtera att jag aldrig fått en p-bot i hela mitt liv förs nu då jag fick 2 på raken!  o här i sverige då de satan kostar 300 spänn!
Kan de bli mer perfekt en sånhär dag?

detta väntande...

Sådär ja, En lön trilla in idag och är nästan redan slut. Men jag betala bort bärbara datorn på en gång så nu är de borta ur världen ! :) Sköönt.

Annars så är man tillbaka i vanliga vardagsrutiner, Sover bort dagarna och gokkar nätterna lång. Härligt, eller så inte.
- Ge mig nu jobbet i Riksgränsen/Levi/ Ylläs ! 

Tungt att inte veta svar förs typ dagarna innan jobbet börjar isf.

My name is "klot" for one reason...

Ja jag heter ju klot. för att jag helt enkelt är de. klantig och osmart ibland... ganska ofta?

Igår gjorde jag en jobbansökan på internet, fylla i och fylla i.. i slutet råka jag trycka bort allt. Jahaa, börja om ikväll igen. Va händer inte då ? Jo samma jävla skit igen hände. Men nu tredje försöket senare lyckades jag. Förbannade bärbara dator som trycker och dubbelklickar för sig själv (egentligen jag själv som inte är van med pekplatta riktigt ännu)

Min nya skatt !

Är inköpt nu :) Nu är den uppladdad o näästan klar. de ju förbannat va de ska installeras saker hit o dit som är simpla men som får en och känna sig noll-datakunning så man ändå har lust ringa nån datanörd att fixa den !
Helgen är kommen och jag är typ helt ledig ? Skönt. Fårse om jag åker mot Happis imorgon för att prova utelivet där. "tänk, man festar i två länder under en och samma kväll" woow...

Från de ena till de andra smider jag lite planer på än så länge secret mission. Beror på hur många siffror som trillar in på kontot den 25:e.
Fan, sitter här o har hemlisar me mig själv. jag vill ju göra dehär så varför gör jag de bara inte ?!
Ska ta o fortsätta bråka me mig själv med den vettiga & lite ovettiga sidan.

Nu var de dags..

att berätta att jag lever.. Jo då. Jobbar o knatar på i haparanda. har nu då Linnea vart hemma inte haft internet så nu jävlar imorrn ska de inhandlas en bärbar dator. ! Mamma som e så gullig o smart hade gått me på nå lurtrick av telefonfärsäljare att utöka sitt internet me att få "gratis" mobiltbreband, Så vem ska inte utnyttja de i 3 mån gratis jo Om inte Ms Iida larson. bra kap mamma ! :) Sen återstår ju bara hur gratis de var i slutändan... hehe..

Då kanske de uppdateras lite mer då jag kommer leva 24x7 with my precious own computer!

RSS 2.0