inge vettigt,

bara så ni vet de jag tänker skriva.

Sååjaa. helgen förbi och de blev verken nå riktigt festande eller ens va ute i de fina vädret. ist har de var chaffis uppdrag, sovit länge, jobbat, ätit bakfylle mat utan att egentligen vara det.

Imorrn åker jag&mama eller kanske hon åker med mig ? hmf, iaf till Finland en sväng för att hälsa på lite familjerötter. ser alltid fram emot de men direkt man sagt hej och gjort sig "hemmastadd" efter 10 min inser man att man ska vara kvar 2 dagar till utan internet, dyr mobiltelefons taxa och tv-tittande fram till kl 21.00 tills mormor tycker de börjar bli "vuxenserier" och att man ska gå lägga sig, då såg man inte lika mkt längre fram emot de.
Men inte att klaga, de ju trevligt de med ! =)
Ska också göra ärrenden på stan & Alko. kommer nog inte bli många saker inhandlat dels för att jag inte ska ha nå fast jag vill men också för att Euron låtsas ska vara så mkt bättre & dyrare än kronan.

bloggbekännelser?

jaa, tänkte för skojs skull skriva om vilka bloggar jag läser, bara för att.

Varje dag
-Blondinbella, stina-lee, kenza o kissie finns i mina favoriter på datorn och klart det är en obligatorisk bloggrunda.
ung tjej som man är. hoho

- 1000apor.se Alex & Calle Schulman, speciella i sin egen kategori, och praktikantbloggen.

- stureplan.se Gynning, Hibbs & sophies. Lite update om stureplanslivet. men va för nytta jag har att veta sånt kan man ju undra.

Typ varje dag
- idawennberg, dit går jag först. sen så har hon länka typ alla andra kompisar så de som ett bra utgångsställe till att kika vidare.

Lite mer sällan
- cajjo, update från forna klasskamrater, därifrån går jag vidare till andra bloggar :) då man är trög o inte kommer ihåg allas adresser.

- Maddis&carro , ni skriver för nyttigt så därför jag inte ser va ni gör varje dag. jag får ångest nämligen. haha

- Mickis & lina , några fr barskolan :)

- josgos, kussen min !


Sådärja, lite av de som dök upp i hjärnkontoret.


Vad man gör bloggar till så stor del i livet nuförtiden! undra när första patienten checkar in på behandlingshem för "bloggsjukdom"

Jag fattar lixom inte ? :-O

Nu då ni tar er sedvanliga bloggrunda kan ni stanna upp här och lösa den enormt svåra ekvation jag inte fattar hur än jag tänker, eller nu efter ett bra stunds tänkande och moa har förklarat börjar det klarna, så nu ska vi se om jag är allmänt trög eller om ni också är det :)

Då börjar vi.

Jonas betalade moas räkning på bilskatten på 1500 kr, men Jonas behövde tillbaka pengarna så jag gick in o gav pengar till Jonas så moa skulle bli skyldig mig istället. Sen ber jag om 250 kr av Jonas "tillbaka" för att låna av han för att sen föra över tillbaka från sparkontot då jag skulle komma hem. Men nu behövde moa också pengar till att leva så hon ville låna 250 kr av Jonas men Jonas bad mig ge till hon eftersom jag var skyldig han nu.

Så frågan lyder: Hur mycket pengar ska Moa ge till mig och Jonas var ?

ps. nu då jag skrivit dehär ser jag ju helt klart att de var enkelt räkna ut, men jaja jag tycker iaf sånt här e svårt. ds.

Upplysning alla !

- 16 april en torsdag sticker jag till hufudstaden, 18 april lördag sticker jag till Mallis !

Bokat o klart me andra ord ! o tiden går fort tills dess.

Därför, Jag anropar mina friends i kalix nu ! måste komma härja med er en helg såsom ni så fint uttrycker det :-)


planering fortsätter...

RSS 2.0