Idag är en bra dag och dålig dag!

Ligger och sover då telefonen ringer, ärrendet gäller om jag vill jobba på haglöfs i haparanda nu innan jul, Hur bra är inte de på en skala 1-92498 att blir uppväkt av?! :-) jihoo, imorrn åker man till happis ska  jobba, sen hela nästa vecka & dagarna innan jul.
Så tackar Linnea L! :)

Men till de dåliga då, pappas skitbil går inte igång o jag måst ha bil imorrn till happis då jag ska fortsätta jobba på kvällen i affärn då de nattöppet. Så de ett problem som måst fixas.
En till dålig sak är att jag fått svar från ett ställe i Levi där jag sökt barjobb, de tyckte jag hade för lite erfarenhet :/ Jävla skit. Får hoppas jag får på nått annat ställe.
För nånstans måste man ju starta och skaffa erfarenhet?!


Work your body off!

igår blev de ett hård arbetsdag ! Drog först 5 timmar i affärn, ledig 2 timmar innan man for till hotellet där man jobbade 12 timmar ! . Så går de då man är arbetslös, då man väl får jobb blir de allt på samma gång ! men spela roll jag trivs verkligen i stå bakom baren ! finslipa lite till så ska nog alla välbehövda recept sitta i huvudet ! :)
Varit vaken nu i 5 timmar efter 12 timmars sömn och funderar på att gå lägga mig nu igen kanske man är riktigt utvilad imorgon och kan stiga upp vi 9-10? har lite ärrenden som ska fixas.
Nästa helg åker man nog till finland, kanske skulle jobba lite i Santa Claus village? kul!

Va gör du nu för tiden?

varför hör du aldrig av dig?

De kan ja tycka passa in på va folk undrar vad jag gör.. har ju blivit en extrem hemmanötare sorligt nog. Men finns ju inge annat speciellt som lockar såhär års.
Men en liten avstickare drog man till lulä igår me planer på utgång me sanna. Vilket sluta me att vi hann ta en öl på bishops sen så visst stängde alla uteställen. så de var de :) haha. får bli en annan gång. Shoppa upp lite pengar för de man fick tack vare man blev ett år äldre i måndags :) meen fortfarande vill jag ha den där jackan som e så jävla snygg ! men att 4 laxar kan man ju göra mkt av...

RSS 2.0