Same shit.

Jag är ju lika bra på att säga att "jag uppdaterar senare" eller "jag ringer upp snart"/"jag hör av mig", sorgligt men sant. De har mina närmsta fått erfara. Så mina uppdat om marknaden skiter jag i, glo på bilderna ist på pixboxen och avgör själva om ni tror jag haft en rolig helg :)

De jag vill säga med dehär inlägget är egentligen ingenting men eftersom snokare såsom jag själv vill ha  något nytt att läsa då man klickar in på samma sidor 349873 ggr dagligen så bjuder jag på lite skvaller. 

Jag har nu jobbat en vecka i streck, + en vecka till i streck, alltså 14 dagar i slutändan! utbränd? :O 
MEN, de lönar sig är ledig från Onsdag kväll kl 21.00 till Måndag 14.00, Perfa!! De blir Lulepartyt al weekend long samt åka hämta lite jordgubbar i Rovaniemi. Man kan ju fasen kalla de semester! :)  

Kanske jag tar o uppdaterar lite senare... ;)

Av elr på?

Jag har ett problem, Jag har en kofta. Direkt jag sätter på mig den blir jag varm, jag tar av mig den = jag fryser. Såhär fördriver jag tiden här på campingen då jag nu jobbar och de som kolugnt förutom att jag tar av/på koftan.
Årets marknad är nu över, tänkte va seriös o skriva mer om den samt lägga ut en massa pix. Men de får vänta till efter kl 21 då jag slutar.

hej så länge !


Trist dag...

Idag är det Lördag, Jag jobbar hela helgen. Så alltså blir de en lugn helg, inget mig emot eftersom man har någon att mysa med :) annars hade de vart värre tråkigt..
Kanske blir en vollyboll match ikv, eller rättare sagt träning. Måste ju hinna bli lite skillad till den traditionella volleyboll turneringen under marknads-torsdagen, De e ska jag säga är en höjdare! Alla e fulla o glada o därmed "bäst" i volleyboll oxå.
Hörrni kalixbrudar om ni läser, häv er hit på Marknaden ! :D cajjo vetja iaf är på, ni andra oxå! :P

Näe, fortsätta snoka runt nu medans pengar rullar in, härlisccch..


Ger ni upp hoppet om min blogg ?!

vavava? va är de för fasoner, jag uppdaterar ju jätte ofta! elr så inte..
 Men jag har som inte tid fast jag jobbar o inte har nått att göra ;) 

lite update då, 

- Agerat som chaffis hela helgen till pajala. sinnessjukt kul jag haft spec. på lördagen. dansat som ett psyk i nyktert (!)tillstånd. Nästan så man haft nykterhetsångest på söndagen. Så jag var ju helt klart den bästa o roligaste chauffören. haha!

Imorrn blir de iaf myyys i lule .... =)
 

trycka...

I tre dagar har man som i princip bara tryckt i en lägenhet förutom att avbrott att förflytta oss till min stuga där vi fortsatt trycka, Jag, mini H, Moa the hoe, yoyo, Mallan, Mayaa & Lina. Vi har sett ut som strandade valar i varsitt hörn, Käka flått, sovit & glott film om om o om igen. De har vart trevligt

RSS 2.0