Bussen...

Som man åkt i 3 eviga långa år till skolan, måttligt  less. Men de finns en höjdpunkt- Då små barnen kliver på. Idag då jag inte ides sitta längst bak "å vara tuff" satt jag då lite längre fram och hörde va de som liven tala om, Elr dom här barnen var kanske 8-11 år ? som då tala om Vara ihop eller inte. Herregud så kul det var att lyssna! En kille & tjej hade varit tillsammans med det var ju en hemlighet Så när en hade fått reda på de gjorde dom slut, de var de ena med de andra. Så guulligt ;) haha.. Tänk skulle de gå till så för oss äldre oxå ? :)

Vill du bli ihop med mig ?


noll lust...

Att plugga, Har slutprov i historia imorgon och iida ska nu börja läsa en bok på 400 sidor.. Jippiejäjäj..
Min dag har var varit tråkig, på praktien har  man fått städa igenom stugornora på campingen =Slavgöra ! Så jag är som helt slut, inte blir man piggare heller av att sitta läsa om va männiksorna under medeltiden gjorde... 

Enda hjödpunkten för dagen måste varit/är :
 Dels att moa kommit hem efter sin planerade halvårsresa i barcelona men som visst blev 2,5 vecka för att hon blev uteliggare och hitta sig inget boende. 
Men så till Höjdpunkten, igår hittade jag på ica Hallonmunkar, Å de är en sällsynt vara ska jag säga er,
 så jag slog till på 1 (elr 2) som jag proppa i mig under kvällen,
 så sklart bad jag pappa köpa 2 till  yttligare för de var ju så attans gott
(jo, jag vet de låter ut som att jag är värsta fettot)
Så idag då jag sluta  fr. praktiken hade jag bara munkar i tankarna, springer typ hem och tar första tuggan,
meen märker att något inte smakar rätt, pappa hade köpt VANILJmunkar som jag inte gillar. 
Gissa om jag blev nå ledsen ?!
 Nåja nu är de köpt 2 till färska hallonmunkar så problemet är löst :)


Flåttmunk
 

Gågna Helgen,.

Ja fasiken,

åkte då till Lule i fredas med ett gäng för att inta alkhol, vilket vi oxå gjorde. alla gnäller attt jag aldrig blir kanon, så nu väl då jag blev de får man väl höra de dagen efter ! var nu nöjda Hanna & alla att jag förengångs skull söp till gerält! :) har också kommit fram till att man ska inte ens tänka på ordet ångest dagen efter man har ju ändå en anledning varför man betedde sig så; man var full :)
Nä hörrni, märks att sommaren kommer, man blir helt en annan människa!,
 Nu nästa, Kanon på balen på freda här i ökx! :)

Lite bilder, ska lägga upp mer på pixen men måst köpa mig P först :)

 

Torsdag evening...

Nu sitter man här framför världen (datorn) & gör nadaa.. Tänk va Internet egentligen har att erbjuda, ja menar hela världen finns ju här, ändå går man runt & runt samma sidor hela tiden.. Ond cirkel?
Nämen nytta har jag gjort idag, slitit på praktiken & solat mig lite brun. goodlife.


 


SCHHKÅÅL !

Blir 98 % säkert Lule imorrn, Åjoj va kul :) i´m coming Hanna & mallan!

(visst har jag blivi seriös me att lägga upp bilder? ;))

Ännu mer skor :)

Tro inte nu att jag är beroende av skor, Jag behöver faktisk ett till par :)
Nämen behöver trots allt skor till utsparken ! tihi :)Så nu har jag beställt hem dessa oxå, Men jag har ett problem:
De första paret har jag rätt storlek i, men de andra paret, de jag egentligen vill ha fanns bara i 36, så fårse om jag får nerknölat foten i dom :) annars får dom åka tillbax..

Nu längtar jag ännu mer ! :)


Jag vill mkt !

- Minska i antalet kg till sommaren :)
- Få hem de jag beställt :)
- Åka till lule shoppa&festa
- Söka "dedära" jobbet & hoppas få anställning på den orten
- Åka ner till Gbg i början av juli!
- Bartenderutbildning till hösten?
- Ta studenten !
- LEVA LIVET !


 

Vet ni va de roliga är med allt jag vill ? :D = jag ser inga hinder för något typ !
Nog för att vissa punkter var som vardagliga, alltså inge större problem, haha
Nåja skadar inte ha små planeringar.
Har fixat utväxten av Jessicas hjälp så nu känner jag mig nöjd för dagen!
Såg  förresten en Fanny hund häromdagen, Att jag sakner henne!
(Ida hon är inte ful!)


Virri,

Är jag, somnade alldeles försent på att ens hinna försöka komma upp i tid så de blev snabba puckar då jag leg & snooza till 8 då jag egentligen börjar. De ju hemskt alltså att man ligger och sover fast man VET att man måste stiga upp för praktiken men ändå inte fattar till att göra de vilker resulterar i att man kommer försent & ser ut som fan.
Nåja var värt vara uppe till 3, skypa me Ida samt me puckorna biffen,hanni & peter. Schvammel säger jag bara :), inte nog me att grabbarna grus hacka sig in på min mejl & läste sånt de inte ska å härja här på bloggen min.
 Så nu har jag bytt till mysko lösen så jag själv fick sitta  o klura ut va jag har för lösen nu då man är såhär i nattmössan ännu ! haha. Så nu har jag även fixat på mailen att man inte typ kan skicka bortglömt lösen till mailen utan nu gäller de att komma ihåg va jag har ! haha, herrigu inte lätt dehär. -måste nog skriva ner alla lösenord på ett hemligt papper för att inte glömma bort! :D

Shoes !

Sehär va man nu har beställt hem, bland annat ;) 

Se så jävla fint! nu då jag är så hurtig ska jag lägga upp bilder pix på boxen, gå där å kikapå ett tag vetja!


Den kom å den gick...

Helgen, ja va ska man säga om den, vilken helg som helst förutom den s.k cruisingen vi hade under lördagen här i ökexet. Jag var chaffis å lika kul hade nog jag som fyllisarna :)
Alltså man kan ju undra hur jag sovit, lördag natt fr cirkus 3 till sönda eftermiddag kl 3 pallra jag mig upp, var vaken 4 timmar och somna igen för kvällen till att vakna upp idag måndag morgon lika trött? man kan jag tro jag är bakis!
Nog om sovandet, ska vara duktig göra en chili con carne gryta innan de dags sova igen!

ko lugnt...

Min praktik alltså.

Dom senaste dagarna sen jag började i måndags här på turistbyrån har jag inte gjort mkt. Jag har fått mig en alldeles egen bärbar dator :) Så guess va jag gjort då ? joo, snokat sönder världen i princip i brist på annat. har tillome gett mig in på lunar igen, då är de illa. haha
Så nu idag & imorgon är jag själv här för bossen åkt bort, Så här sitter jag inga telefonsamtal får jag, kan ej svara på några mail så va gör jag då ? Joo, jag snokar ännu mer :)  
Tänka sig va härligt jag har de :D
Men bara därför för att jag sagt dehär så kommer de nu ringa , spec nå engelsktalande som ska ha info om hela ökx + en tio tals mail på förfrågningar. Skulle inte förvåna mig :)

Nu dags för lunch!


flodvågskatastrof,

Näe så illa är de inte Ida & moa :) men vatten runt bastun vi hotelle, vägen till ug är under vatten å såna ställen :) Sen så har de kommi in vatten i nå källare åså, men inte att de som allvarligt :)

Nu till de roliga. Igår så hade jag, biffen, malin å guran extremt lite att göra så vi bestämde oss för att ta reda på om biffens lill saab kunde flyta ;) Vägen till sirillus kyrka var också översvämmad så vi testa fara där. man blev som lite rädd och börja tänka att man kunde drunkna i bilen fast de då bara hade vari kliva ut ur bilen å plaska i lite vatten.. haha.  Nåja där for vi, Så fick gurra för sig att öppna dörren för att kolla hur högt vattnet var, ja hej bara, De bara börja forsa in vatten! så allt skit som fanns på golvet bara simma omkring, snacka om att de var kul :P Sen for vi på ett annat ställe men där var inte vattnet "lika" högt så de kom inte in nå vatten i bilen så de var inge kul, haha. ja herri gu så kul vi hade :)

Tjenixen!

Har som helt tappa orken för att klottra här i bloggen, nåja ni läsare har ändå inte gått miste om någe vettigt :)

Nåja nu har praktiken sats igång, SKÖNT ! Jag är på hotellet här hemma i ökx, endast några skoluppgifter kvar att lämna in, å då de gjort så tror jag inte de går beskriva hur skönt de blir me att veta att allt är klart !

Annars så typ flyter de på för mig? iaf sakerna som åkt iväg pga av högvattnet! haha, där var jag allt rolig :P
(ni som inte förstår så är de högvatten så en massa saker/hus ligger i vatten)

Hejs :)

RSS 2.0