Solbrillz

är en till sak som ligger på databordet, har även fått användning av dom idag då de så nice väder ute :)

Jaaa, då har man sutti på röven som är skadad sen ridningen i förrgår i 3 timmar och skrivi nationellt prov i Sv B, gick väl bra men jag vet att blir inge mer än g, möjligen g+. Jag är bara en sån människa (iaf i sv) att hur jag än skulle skriva kommer jag int på nog bra ord och sätt att skriva mvg uppsats, bara gilla läget så att säga, men inge jag orkar klaga på, min motivation är helt slutt att jag nöjer mig me ig typ i hela betyget, bara jag får skramlat ihop pointsen! haha

Allt löser sig nog :)Red Bull

Var/är nästa sak som ligger här på databordet.
Nå nu tänkte jag göra ett seriöst inlägg, får se hur de slutar.

Om jag först skulle ta och berätta om Rovaniemi resan vi gjorde turism klassen. Riktigt kul tripp måste jag säga. Hälsa på Jultomten och titta omkring oss i tomtelandet gjorde vi först, sen resten av första dagen bestod sen av att shoppa förutom jag som stack och hälsa på mormor & morfar :-) men nå hann jag hitta nå kläder iallafall. Sen kom kvällen insmygandes :P Åt middag på en restaurang som hade nå hamburgar special, jaaa de kan man verkligen säga de hade. Hamburgaren såg ut som ett skysprapa då de var satt på allt möjligt, men fy fasen så gott de var ! Sen så verka ut att vi fick klartecken att vi fick dricka för lärarna (vilket vi inte trodde vi skulle få eftersom vi elever hade guide-upddrag) Så de väl klart vi börja dricka. Satt & pimpla drinkar & billi öl till de var dags gå ner till favvo stället Doris som även var i samma huset som hotelle så inte lång väg hem ;) Ryktet spred sig snabbt verka de ut som att vi va svennebananer. de trilla en & annan öl till oss alla av killar, billigt billigt för oss. haha. Sen så fick man agera som tolk då killarna sög på tala svenska & inte våga tala engelska. haha
 Sen hur mkt var o en har sovit är beroende på vem man frågar ;) nämen jag var duktig och la mig vi 3 så värst mådde jag inte :P 
 Nästa dag var väl lite tyngre för oss en del ;P Vi var och såg på ett universitet, skolan jag kanske ska gå på :) internationell om turism, intressant.. Men sen då, världens öde i bakfyllan= Gå in på ett museum! Inte nog me de, en lång jävla gång omringat av glas typ och en trevlig brinnande planet som stekte på, så på seriöst typ 40+ grader inne, inte just att man ville dö där inne. Så de var tungt. Men sen var de hemfärd vilket kändes ut skönt men ändå tråkigt, är ju kul vara ute på äventyr ! nog för att inge var ju precis nytt för mig då Rovaniemi är som en andra stad för mig.
Sen så hoppa jag direkt på nästa buss till lule så där har ju vart hela helgen som chaffis & såklart vart me killen :) Så något skönt komma hem igår efter 5 dagars resande då man bott i en väska känndes de ut som :P

Idag då, måndag. Faktiskt haft roligaste måndagen på länge. elr börja skit me Sv B nationella muntligt. Men sen jag & snille Moa kom på att vi ville rida så klart vi gjorde de, åkte till Johanna och red på islands hästar! svin kul då jag int vart upp på hästrygg på typ 1,5 år då jag flög av sandras häst.
Nåja såklart fick jag den pigga hästen & moa världens lataste. Så jag for iväg i racerfart i tölt dessutom vilket då jag aldrig ridit, försökte få stopp på hästjäveln men icket, Moa & johanna hörde mig int ens nå mer då jag skrek efter hjälp eftersom jag var så långt fram som jag börja på tänka på att ta självmord genom att hoppa av i farten. haha. Men tillslut stanna Henndig som hästen hette (?) Så jag klara mig iaf från att flyga av ;) Nåja träningsvärk i rumpan lär jag få av allt skumpande. haha.. 


image17
Här ser ni mig, haha. världens bästa hållning- INTE

Nåja nu får de duga, blev ju ändå hela långt :)
Mer bilder fr rovaniemi, ridningen + annat skräp finns på pissbajsen.


UPPDAT.

Alltså fan va ni alla gnäller om min uppdatering! jag har faktiskt inte tid :P Nåja kom ju hem fr Rovaniemi igår me skolan. alltså fy bubblan va kul vi haft, mer noggrann berättelse om de då jag kommer  hem. För ikv nu är Jag chaffis åt Björn och hans utbildningskompisar, Så är här nu i pite o ska umgås me sandra till dom blir klara. Men imorrn mina kära skriver jag mer , de LOVAR jag! :P ska även uppdatera pixxboxen.

ps. Då får ni också veta nästa grej som ligger på databordet, haha. ds

Nu ska de ut och ätas pizza ! ciao


Miniräknare

Alltså rubrik är ju de man har svårast me, så fantasi lös är jag så de finns inte, Därför fick de bli de första jag ser framför mig på databordet vilket då är en miniräknare.

Ledig dag från skolan idag, brukar väl int vara mer än skönt som man säger, vilket jag håller med om oxå.
På onsdag åker vi till Rovaniemi me turism klassen, ska besöka tomtelandet (där jag ska guida runt) , andra ställen, skolor å shit. Kommer nog bli kul. Vi ska även övernatta onsdagen då (vilket är lilla-lördag) så klart som fasen vi ska besöka Doris Night som ligger i samma hus som hotelle vårat :) Men som sagt vi är ju där på "jobb" så de blir en nykter kväll. Måst ta och ringa upp mina friends dära så man hinner träffa dom nån minut ! =) Har ju inte tagit mig dit på egen hand sen dec då jag var dit och praktisera, dålig stil jag vet. haha..

Åk jak äR glat idak föR at Bjön komMer hitt på nåkra timMar ! =) 
 HAHA, bara för att jag skrev timmar nu börjar jag räkna på miniräknaren när jag träffa/såg han sist. De blir cirkus 115 timmar sen.
jag är ju allt för rolig.

En kväll i kalix.

hej på er. 

 Ang. De-där-jag-inte-is-nämna-namnet-på säger jag bara: ingen kommentar. Räcker med att säga att man suttit på b4 halva kvällen och surplat latte. haha
Skulle även "styla" inför cajjo,allex & mari me att visa att jag kan dra krycka, körde in på parkering och försökte få till de och pricka in sladdningen på de få ställen de fanns kvar is på. Å hej bara säger jag, haha.. får nog ta och lära upp mig mot nästa vinter :P haha. 

Nu ska jag och cajjo gå leva rackarns i sängen! ;)
Nu har jag nog inge mer kul att skallra så härmed förklarar jag finito och gnatt.  

Jag känner mig vuxen!

Kors i taket vilket Måndag, Har gjort mkt bra vuxen grejer idag enligt mig sj iaf :)

Suttit på skolan så snällt (1 lektion), åkt hem vart på hotellet hört hur jag ska jobba i sommar åså, åkte en sväng till mamma och vad ser jag ? Jo 4 kuver adresserat till mig, (kors i taket) iförsig var 2 om att hämta ut körkorte+ räkning, en påminnelse (till) om en satta bibblo bok jag inte vet var den är, så där kommer ju en räkning snart antar jag, strunt samma, sen de vuxnaste av allt, Deklarationspapper! . Så de kändes ut vuxen aktigt tycker jag, haha. Sen har jag rört ihop en ugnspannkaka till middag, att jag är duktig ;)

Men så de tråkiga med måndag var/är att Björn åkte ner till lule igen, buhuu :( Nåja är ju snart fredaaag...
Sen så blir det övernattning för mig i kalix imorn hos Cajjo! Guu va mysigt, där ska vi sitta 2 spånhuvven och försöka, elr rättare sagt GÖRA de där-jag-inte-is-nämna-namnet-på-mer-för-de-är-såååå-trist.

ledtråd: Hör till skolan.

Då vet ni :)  

Modevisning

Nästa Lörda här i ökx i folkan på kvällen :) jihooo, Sj ska man agera "modell" åt affärn. kommentar för de tar vi efteråt då jag berättar mina snubblingar, ramlar från catwalken å allt va nu som kommer hända :)
Måst fixa fram 5 bra låtar som passar in oxå. Hojja jag som har nog mkt att göra :/

fasen va jag känner mig seriös nu! Håller nu på laga fläskfilé med klyftpotatisar & sallad, varför är jag inte lika seriös i vad de gäller läxor ?

Nåja nu har jag klottrat färdit. tjillevippen!

Å hej bara...

Va de hänt saker sen jag uppdatera sist, men skyll inte på mig för dålig uppdat, utan bloggen! har ju vart nå strul me sidan va ? nåja, ni får infon i punktform :)

-Ida har åkt till Australien *snyft* men jävligt kul för henna sku jag tippa.
-Hade avskedsfest för Ida förra onsdagen, gick bra tills de dök upp okänt gäng från pite som "råkades" få me sig min skoterhjälm, nu har mamma fått reda på de vilket resulterat i ett jävla liv här hemma. polisanmälan, dittan å dattan. Kommer då aldrig ens få tillgång till nyckel till huset då hon är bortrest om jag så bara skulle vattna blommorna elr nått..
-Haft påskolov, som vanligt ligger läxorna ännu kvar ogjorda ;)
(har även fattat att de typ är 4 veckor tills ALLT i skolan ska vara klart före praktiken och efter de så studenten, INTE LÄNGE KVAR! =panik)
-Hittat mig en karl :)
-börjat fiffla me mina pengar, fixat internet grejs åså, betalat min första räkning!, vadå vuxen???
- och sist men inte minst Kört bil :) haha ! 

Då vet ni de :) 

är ju då oxå 1:a april idag, fan va jag hatar sandra!
-Iida din hjälm är ute på tradera !
-VA?! näe du skämtar inte??
-nej helt sant, gå kolla !
Jag springer järnet från cafeterian till bibblan på skolan för att kolla upp de, precis då jag kommit in på sidan så kommer de ;
-APRIL APRIL!
fyfasen så irriterad jag blev.. nåja.. haha

  

RSS 2.0