Hösten 2009 för IidaLarson

Hej ni alla! om ni ens finns kvar där ute och läser min några gångers uppdaterings-blogg. , Ber om Ursäkt för det :) Men tar igen det nu med ett låångt update inlägg :)


Numera bor jag då i Stockholm, resan hit var ju kort. bara en timmes flyg hemifrån. Men resan till fastboende var lite hit o dit här nere. Först hos min småkusin i ett vrå i vardagsrummet :) därefter flyttade jag in hos en kvinna och hyrde ett rum av henne, vilket fungerade bra men trots allt det var ju bara ett rum för mkt pengar...
Men nu i dagsläget har jag stationerat mig i en 4:a i bagarmossen ganska så nära till city med 2 härliga tjejer Anna och Alisa ! Anna har jag känt sen tidigare via barskolan och Alisa lärde jag känna nu nyss, så vi trivs prima allihop här i vårt färdig möblerade lägenhet :)
har inga Bilder ännu fr lägenheten men slänger in en bild av mitt rum jag bodde i ett tag :)

ja det ni ser ett mysigt lite rum typiskt iida stökigt :)


Jobb, Ja varför jag flyttade hit ner var ju då för att jag fick ett jobb erbjudande. Så jag jobbar alltså inom finsk hemtjänst, faktiskt väldigt trevligt jobb med gulliga tanter :)
enda negativa är tidiga morgonar jag inte riktigt är ett fan of men det funkar. Är ju mitt första "heltids" jobb, eller jag kan nog säga att jag jobbar mer än heltid så ska bli spännande då första riktiga lönen trillar in :)

Fritid, Den fritid som blir utöver från att sitta på t-banan, äta m.m är väl inte så mkt just då jag jobbar. Men då man vart ledig har man ju såklart utforskat lite på Stureplan, Söder med alla mysiga små pubbar, shopping, bio m.m. fast än finns ju miljoner saker till att se/göra i denna stad. 
Ska även börja gymma då jag hittat upp ett bra och närliggande gym till där jag bor :) 
tiden är ju knapp här nere kan man konstatera iaf, minuterna är livsviktiga spec om man ska åka t-bana, planering hit o dit för att hitta på nått med vänner. Så "int är de bara fara" här. haha
men jag trivs fina fisken i varje fall ! 


Min höst i stora drag hitills :)

Ps. 10+ till mig för att ha uppdaterat äntligen .ds.

På återseende!  

 

 


RSS 2.0