Då var de klart.

13 sept. åker jag iväg på bartender utb till mallis! verkligen nått jag velat göra länge. utb. är 2 veckor sen vette fan om man åker hem direkt, tror man stannar just :) man är ju rätt duktig på att hitta på saker !
Jävlar, är ju snart inser man ju. nu ska man skapa en lista på saker som ska göras o fixas! den blir nog lång!

Hörrni va tror ni, Vi har ju i släkten bytt Larsson efternamnet till ett s ist. (vi e speciella) så man har ju måsta fått förnya körkoret o annat pappersgrejs. Månne jag måst ta nytt pass oxå? säkert. så man int fastnar i tullen o blir anklagad över att vara en annan person! - att ett s kan göra så besvär
i övrigt så jobbar jag sista dagen för i sommar. Så imorrn får jag "höstlov" på obegränsad tid! kanske tillome hinner heta vinterlov ? ;) då jag int vet vad jag ska göra härnäst. men de löser sig ? 

Nåja, sthlm imorrn iaf!

 


Big Plans...

På gång ...  :)
80 % säkert att jag drar iväg snart a few weeks.

ny vecka, nya tag ?

-,-,
 
mkt har väl inte hunnit hända heller. Helgen var lugn och jag satt bakom ratten en stund, plågade mig igenom en natt som var underbar men, vilket självplågeri, jobbat,  o jaa. de var väl allt ?
Nästa helg blir de att avbrya traditionerna på helgsaktiviteter. Jag ska flyga ner till sthlm på lörda, åka bil hem på Sönda. Allt man hinner göra att gå ut på Lördan med gänget  som kommer hem fr. turkiet! kan ju inte bli mer än bara onödigt kul?!
verkligen nått som behövs för att avbryta tankarna som jobbar sönder hjärnkontoret mitt.
 
Fan, nu har jag ju skrivit dehär. Alltså nu kan jag inte banga ur och börja snåla. Nu bokar jag.

Nytt inlägg,

Ny start ?
I vanlig ordning har jag lika lite att meddela här, egentligen skulle jag vilja tömma hela mig själv här men ska hålla fast fingrarna. .

För att fördriva tiden nu på jobbet ritar jag i paint, att man har hittar på tidsfördriv... :) not.

Idag ringde de...

I Telefonen, Jahapp "operation" den 28 aug.
De nämnligen så att jag har tappat en mjölktand för x antal år sedan och aldrig fått fram en ny, Så nu ska man försöka gräva upp tanden som finns där nånstans i käften. HOJA VA ONT! Int nog med de måste jag ha en inner tågräls som ska hjälpa den att komma upp.
..De nästan att jag vill låta gluggen vara där än slippa all denna skräck...

Hoppas jag får någon leksak av tandläkaren för att jag måste komma vara så duktig!


Vadå virri?

Jag är som klumpig idag, jag sover vaken känns det som. Är det normalt att man ringer sin arbetskollega och då han svarar har jag glömt bort vem jag ringt till och näst intill är tvungen fråga vem det är fastän det jag som haft ett ärrende?
Elr så är det  tendenser på Alzheimer som sakta börjar synas...

Söndag Idag, jobbar några "få" timmar till. Sen blir de sängen för ett bra tag. är helt slutkörd.
Jag och Moa har ju som sagt varit barnvakt nästan hela helgen. + att jag frivilligt ställde upp som chaffis halva natten, blåste till happis (!)
Vi har kan vi säga fått en inblick i hur det är att ha barn. Vi har konstaterat att skaffa barn inte är aktuellt, inte för att jag haft de i tankarna men ändå :) Men nog var de kul allt! Vi är helt klart de bästa Supernanny:arna! =)
Lite annorlunda Helgsaktivitet helt enkelt.

Sen då jag är utvilad ska jag göra klart rummet, Skruva färdigt byrån tex. (känner ni någon som håller på skruva en byrå i etapper för att inte förbruka alla hjärnceller åt gången av att läsa av ritningen?) Om ni känner mig så Ja.

Ja de var de...

Skrev ju ett så fint inlägg om gågna helgen som plötsligt försvann så jag sket i skriva om igen, och nu hittar jag ju de i utkast. Smarta jag, Äh is inte publicera de för förra helgen var ju förra helgen.
 
Sitter just nu på jobbet. cirkus 2-3 veckor kvar till campen stänger. Sen vet jag på riktigt inte vad jag ska göra. Har ju lite planer jag spånar på så de löser sig ju alltid på ett elr annat sätt.
Som alla märker tycks ju sommarn ha paserat. Och ja, trist men ändå mysigt me höst. Spec då man har någon att mysa med ;)
 
Sen så är de annars ganska lugnt i livet mitt, igår intog jag ett projekt att skruva ihop en byrå som pappa köpt för att slippa se mitt rum överbäddat i kläder lite här o där. haha. Lättare sagt än gjort. Och hjärnkontoret har gått på full rulle av att läsa av förbannade ritningen, så för att ha fått ihop den krävdes 3 ommonteringar till att den nu börjar likna en byrå :) haha.
Allt jag köper härnäst ska vara färdigmonterat :P

helgen blir lugn, blir att jobba och sen ska jag och moa vara barnvakt på Lördag! Vi ska hitta på en massa bus me barnen! Tjoho va skoj!

RSS 2.0