Bästa stunden i mitt liv!

inträffade idag 19 mars 2008 kl.08.45
-
Du har nu körkort
-Näe säger ja
-Jo de har du
-Näe!!!!!

Så jag klarade uppkörningen! kan bara inte fatta de!
FYFAN SÅ SKÖNT/BRA/HÄRLIGT/UNDERBART, ja de går inte att beskriva,

Nu ska jag brumma......


Gågna helgen...

fredagen bestod av filmittande, Heartbreak kid. inte alls någe bra tyckte jag. Sen på Lördag var de jobb som vanligt,
Emil & micke fråga mig om jag ville komma me upp till gve, men jag sa så glatt nej att jag inte ville med, ångrade mig så jag ringde Moa å de var lätt som en pannkaka få me hon så vi trampade gasen i botten och for. For till potte där de pågått konstant festande från fredagen vilket resulterade lite sliten lägenhet & människor. Stackars potte slocknade så vi stack utan han till O'lerarys. micke hann knappt kliva in så blev han inslängd till fyllecellen! haha.. Röven blev insläng i fyllecell freda natt så han och micke hade ett gemensamt samtalsämne, stackars dom oxå..
 Nåja vi andra festade på natten lång med biffens gossedjur "nasse". nasse gick tyvärr bort under kvällen, biffen sörjde så.. haha..
Sen dagen efter mådde alla som dom mådde, jag & moa hade kul åt i princip allt..  tex smarta jag, Jag står på balkongen på morgon och tittar på dundret, försöker hitta nå svarta prickar som då ska föreställa människor som åker. Jag konstaterar att jag ser fan ingen, Nå inte konstigt då kl var typ 8-9 på morgon. haha. Nämen en väldigt rolig söndag hade vi alla :)

är nå cp så jag får inte upp bilder, nåja de finns uppe bilder på pixbox! www.Hifa.pixbox.se


Gågna helgen...

fredagen bestod av filmittande, Heartbreak kid. inte alls någe bra tyckte jag. Sen på Lördag var de jobb som vanligt,
Emil & micke fråga mig om jag ville komma me upp till gve, men jag sa så glatt nej att jag inte ville med, ångrade mig så jag ringde Moa å de var lätt som en pannkaka få me hon så vi trampade gasen i botten och for. For till potte där de pågått konstant festande från fredagen vilket resulterade lite sliten lägenhet & människor. Stackars potte slocknade så vi stack utan han till O'lerarys. micke hann knappt kliva in så blev han inslängd till fyllecellen! haha.. Röven blev insläng i fyllecell freda natt så han och micke hade ett gemensamt samtalsämne, stackars dom oxå..
 Nåja vi andra festade på natten lång med biffens gossedjur "nasse". nasse gick tyvärr bort under kvällen, biffen sörjde så.. haha..
Sen dagen efter mådde alla som dom mådde, jag & moa hade kul åt i princip allt..  tex smarta jag, Jag står på balkongen på morgon och tittat på dundret, försöker hitta nå svarta prickar som då ska föreställa människor som åker. Jag konstaterar att jag ser fan ingen, Nå inte konstigt då kl var typ 8-9 på morgon. haha. Nämen en väldigt rolig söndag hade vi alla :)

är nå cp så jag får inte upp bilder, nåja de finns uppe bilder på pixbox! www.Hifa.pixbox.se


De som gick så bra...

Med mina uppdateringar å antalet besökare ökade (!), men nu då man blivi slö igen sjönk de lika snabbt..

Jag har de torrt på rolig info här i mitt liv för tillfället..
Jag vill som göra nå, men hoppsan nu kom Ida å Moa p till mig! funnybunny..

Äntligen planer!

Från de förra inlägget som var oseriöst men nu till seriöst. Trilla in på lumpens hemsida! Fan va "kul" egentligen göra de! har blivit medlem där på "luckan", fan va fränt. Dom testa mig me såna där frågor å jag har tillome fått en personligtränare som har lagt upp ett schema för mig efter min stil! haha.. Så nu tänkte jag bli seriös nästa vecka och prova på de. Måst ju som sagt ändå börja skära bort kilon så jag passar i balklänningen. Enligt schemat ska jag ska jag bla styrketräna på lördag. Är de inte en bakis dag efter påsk de? :P fårse hur de går. ska iaf försöka! :-)

Nu har jag ju en massa planer jag vill göra efter skolan plötsligt,Jobba sommaren, åka på barskola några veckor och konsumera alkohol dagligen, sen åka in i lumpen ett bra jävla tag, sen läsa på universitet, turism  ! Det låter ju ut bra! elr hur ?! haha.. Nämen planer ska man ha, sen är de ju annan femma om man fulländar dom. Nu närmast ligger iaf körkortet som jag kanske har inom en VECKA!

Jihaaa, men nu tillbax till vardagen. Nu gå sova för att änn en gång kliva på bussen som tar mig till kalixxx.. Fårse om jag övernattar där imorgon också hos Cajjo som jag gjorde inatt. Skönt att sova ut en timme extra..

Jag säger bara: www.lumpen.nu ! haha

Top Model/kladda smink

De här me att sminka sig överdrivet är ju bara sååå kul, de gjorde man ju då man var liten. "tjuva" lite av mammas smink å kladda på. Idag skulle jag säga att den här typ av sminkning tillhör top model kategorin, överdrivet mkt av allt. Synd bara att inte jag hade lösögonfransar, å nå program i datorn som gör bilden slät å fin, kläder m.m. Hade ju lätt annars varit en säker top model deltagare!

första... Åså lite mer..Åså lite dekorartioner...

Ser ut som en elefant på den sista! haha
Ida hade tyckt varit väldigt roligt om vattnet mittiallt skulle ta slut, tack å lov bor vi inte i ett u-land där de kan bli brist på de...
Nu ska jag gå duscha bort kletet, sen packa klart inför min kalix inflyttning till Cajjo under några dagar ! :-) Sen har jag även friluftsdag imorn, vilket innebär att jag ska ha med mig skidor= skid-kitet, ryggsäck,  stor väska  & eventuellt nån påse oxå, Hur fasen ska jag släpa me mig allt till å från bussen? :O


Min helg...

Har inte bestått av så mkt roligt... Jag som så stort skulle festa men nejnej, inge sug alls. nå lika bra de, blev fattig över att vara på studiebesök i lulä i fredas. Jag, carro, cajjo & sara under "rasten" bestämde vi oss så vrångt över att vi inte alls skulle in på en endaste affär, så ist stod vi på brass parkeringen och titta på alla människor på isen. Men då nån av jösarna blev kissnödig var vi tvungen å bege oss in i shopping där de slutade med att jag spräckte no spending limit. Nåja behövde verkligen nya jeans, linne å nå små tjaffs.

Seeen har jag för övrigt jobbat, sett film, löst ett korsord jag ännu inte lyckats lösa, och ätit flått.

Kan ju berätta något roligt, ida har oxå skrivit om de men jag gör de oxå, min version.
I veckan så skulle Ida fylla på kortet (halebop) , Vi hämtade pengarna hon behövde till de, närmare bestämt 200 kr för att kunna messa gratis. Då hon fyllt på kortet blev de inge gratis, hon blev sur och av nån anledning visste jag om de på nå sätt men glömde säga de, klot som jag är. Så förlåt.
igår fick även jag behovet av att fylla på kortet, å de gjorde jag... med 200 kr. inte fick jag heller nå gratis. Sur blev jag för hade jag vetat om att perioden me bara 200 kr hade gått ut hade jag vari snål och bara fyllt på me 100 kr.
 Så Idag då jag berätta de åt Ida kläcker hon ur sig,: Men spån du sa ju de åt mig i veckan! åså gör du de sj! . Japp, jag hade glömt bort de. Spånhjärna som jag är.

Å igen...

Trevligt att jag tydligen hade fler säkra läsare än Ida & Cajjo, Då måste jag ju bara ställa en fråga till dig Hanna, vem är du ? =) Jag vetju flera stycken hannor, så svara här nedan i kommentarsfältet, signera väl att de du då, elr så kontakta personligen. så jag vet. Du vet Hanna jag får ju så många kommentarer, svårt hålla reda på av vem alla kommer ifrån.

Nå nu räcker de, 3 uppdat. på en dag, känner jag beter mig som megasuperkändbloggare, typ som Katrin Schulman, elr Kissie. hmm,, nä fan hon är jag absolut inte.
 Men de kul dehär. 

Vem vet kanske hinner in me ett till inlägg nu då de snart på 1 h då de blir ny dag ;-) 

igen...

Uppdatering redan samma dag! tror de aldrig hänt. Men ska man nå "toppen" får man ligga på hårt. Int nu för att jag på seriöst ska göra de, har mina trogna läsare Ida & cajjo, + nån ynkla till (?) som jag nöjer mig med.

har jag sagt att jag har en mat mamma? Som ni vet bor jag ju typ hos pappa som nästan aldrig lagar mat, nåja. Varje dag om jag inte är med å handlar elr lagar mat sj kommer de ett samtal fr pappa ca 17.50 varje dag och informerar om vad Gunvor har lagat för dagens. (hon lagar mat på ica och säljer de i portioner, ja ni vet) Idag ringde han och sa att de va fläskfilé gryta me ris, de lät ut bra (elr jag vet har ätit de ett antal ggr) så det har jag ätit till middag. Nu vet ni de oxå.

BARN!

Är inte min grej, elr nja nå är dom ju söta meeen.. Nå iaf har haft friluftsdag vi i idott b (the best gang ever) för åk 1-3. Jag & emelie hade en station där två lag skulle gräva grottor, de va sisådär 7 st i varje lag med 2 spadar i vardera. dom två första lagen skötte sig utmärkt men allt eftersom spåra de ur. De blev tjafs om spadarna, alla grävde olika gråttor å de va princip kaos vissa stunder. De va fuskiigt å dittan å dattan... Så jobba med barn har jag konstatera är inte min grej alls.


Jag måst uppdatera mer enligt vissa, nåja ska försöka göra de då jag ändå har som dröm bli stor bloggare ! mohaha...


Är jag äcklig ?

Nu ska jag berätta något roligt, Dehär me fizar/pruttar/gasutsläpp whatever ni kallar de, som kanske inte alltid luktar så gott. Så iaf var Ida hos mig igår, jag kände att jag var lite fiznödig så jag börja släppa lite små utsläpp och vifta dom mot Ida (vi gör så mot varann) Hon höll på dö såklart och genast då "luften" blivi ren igen släppte jag mig igen, haha väldigt roande ska ni veta ! Tillome jag tyckte dom denhär gången lukta lite väl mkt. Haha, Ja nu tycker ni säkert jag är jätte äcklig ? men vet ni va? jag bryr mig inte för fiza bör man annars dör man! Å ida var inte mkt bättre själv då hon i lördas släppte världens gas som att hon skulle utrota mänskligheten !
Sen en till sak dehär me då man släpper sig, Tex jag till Ida:
-Lukta!! (så viftar jag gasluften mot henne)
-ÅÅÅHH fyfan va de luktar!!!!!!!!!!!
så då är frågan varför luktar man fast man vet att någon fisit å ber en lukta på en ? För man vetju att de inte luktar gott... måst ju va nån reflex av hjärnan å lukta då man blir tillsagd att göra de, va vet jag..

Oj glömde varna "känsliga läsare", sorry.
Jag är på hög nivå onormal så ni vet!


Jäjäää...

Man kan ju undra om jag fallit & slagit mig, som tex idag har legat framför tv:n och sett på seriöst 5 timmar på ett program om nå knäppgökar som skulle besegra Mount Everest, vissa gjorde de, vissa inte. Man blev som helt tagen av programmet visste heller inte att de var en jävla procedur att klara av de. Nåja nå satt man då å tänkte att nå har man de jävla bra i soffan och fetar sig. (tror inte vi i hajken ska gnälla om att vi hade de jobbigt ;D)
Sen ett till exempel  på att jag slagit mig är att jag både sett Så ska det låta/let's dance i fredas & Melodifestivalen igår! Man kan ju undra va som hänt eftersom de händer int ofta jag ser tv på helgerna. Nämen sanningen är den att farmors begravning ägde rum i fredas som förövrigt var mkt fin så vi har varit samlade släkten åså, haft de trevligt så att säga. Har även varit på gudstjänst idag för att man tydligen brukar gå på gudstjänst efter begravning åså. Alltså inte är de egentligen såå jobbigt befinna sig i kyrkan på gudstjänster utan de jobbiga är ju detta ställa sig upp, sätta sig ner, ställa sig upp å ja ni vet, De tar ju en på krafterna så ini fanders tycker jag.

Alltså en nykter helg, int för att låta alkohlist här nu men nästa helg har jag på känn att jag kommer vara full, helst utanför kommunens gränser...

Men har ju hunnit me andra saker oxå förutom tillbringat tid me släkten. Ugglat me Linnéa & Malin, en avåkning i rondelen som hade kunna gå illa, kommer typ fort, de halt, Robin tappar kontrollen & säger:
-Hördu nu går de åt helvete!!!
-HAHA jo jag vet å säger jag och fortsätter skratta medans bilen lättar och vi kraschar in i en snöhög.
Måste säga jag har ett trevligt reaktion me att skratta?
Nåja bilen oskadd & vi oxå fortsätter vi sen åka slalom å åkt/kört lite skoter..  Händelserik helg men ändå inte...

RSS 2.0