pooc...

är coops egna toy, Väldigt bra kostar endast 9,10 kr och innehåller dessutom 27 bitar ist för 25 !
Jag & linnea diggar dessa toy :D

Jag vill åka slalom ikv ! men hittar ingen jävel som vill komma med! :/ Jag ska fan fara själv, om int annat får jag väl umgås me nå små barn i backen...  

Guess what ?

Jag klara teorin idag! :-) Fyfan va skönt/bra/härligt/otroligt ! Kände på mig att de skulle gå åt helvete men där smygtittandes mellan fingrarna såg jag sen nå gröna bokstäver.
 Killen brevi mig var fr Norge hörde jag, han skulle få fråga gubben om han inte förstod nå. Men han satt tyst och precis före jag var klar hörde man världens suck, han kugga. sen då våra blickar möttes såg man världens sorg i hans ögon. Var som om vi tänker i Titanic filmen att jag är Rose som tagit mig över räcket då båten sjunker och ser den där damen som gör allt hon kan för att hålla i sig hängandes. Jag står där och är helt överlycklig vet inte va jag ska göra, å Han sitter å tänker "tänk hade de vari jag som klarat", så ramlar han ner i plörret..


Jag är Färsk


Arton år och färsk
Alltså färsk vuxen. Det är nu det börjar.
Du kanske gör den där resan, köper den där lägenheten,
tar det där körkortet
Vad du än gör kommer du få minnen
Minnen värda att spara.

Med denna text har man fått ett usb minne fr Handelsbanken i en vacker liten låda. Tack handelsbanken för påminnelsen om att  vara Färsk.

Nu skrev jag dehär för att jag är så satans less sitta nöta teorin, men men inte hjälper de ska fixas nu.
Nu åter till teorin.

Söndag, som alla andra söndagar.

Jaha höll jag mig nykter igår och träna teori, fåseeeeee,, nå nä. full vart jag. hemvägen gick mina steg 1 steg fram, 2 tillbaka typ, haha.
Sen gav jag husrum åt potte som inte tog sig hem , stackars han som fått höra minä läten från toan då man inte mådde så bra :P Sen har Peter kommi å hovera på morgon åså har vi käka bakis mat på nilles. 
Nu ska fortsätta me dedär "roliga"

Förarkunskapsprov behörighet B

Ska jag sitta och nöta idag & imorgon
- Oh really?! som Carolina gynning skulle säga med skånsk svengelsk brytning.

Spiderpig, spiderpig...

nanana, spiderpig... Om ni undrar har man sett Simpsons the movie ! rolig perfekt film för min humor !
 Men de roliga tog slut och nu är man hemma och gör nada...


                  image8

Perjantai...

Alltså fredag översatt. nice nice, lyckades försova mig sista skoldagen nu innan lovet och orkade inte sen ta 11 bussen för att följa me som tolk :/

Så idag har jag varit till mamma, tog me mig några byxor jag skulle sy in. Som alltid ska jag först införa en kontroll åt hon så hon får bedöma hur dom sitter, hennes svar är alltid, -Dom där sitter ju redan nog tajt! men inte i mina ögon. Hon gick endast på att sy in ett par byxor såå nu ska jag anlita Linnéa att göra andra byxan! :-)

Alltså mamma bor int långt bort, ändå är jag aldrig där, typ varann vecka och gud vet när jag sov där sist, Stackars mami :/ måst vara mer där känner jag. Men de blir som så att man hellre är in tha city än hos hon. Vilket problem jag har för att bo ökx! jag menar 5 km är ju ingenting, är som att jag bor i sthlm och inte is åka tunnelbana 5 km till mamma för att de där dröjer typ en 1 h att färdas dit, ja ni fattar ? =)

fuckfuckfuck...

ja nå skriver jag väl iaf fast jag kugga! Fyfan va sur, nåja ny tid inom en snar framtid ;) ska fan sitta 20 ggr om så krävs, men hoppas 3:e gången gilt gäller!

Imorgon ska man agera tolk åt Hemulen, david & josse, nån mer ? i Torneå :) Nån sku visst köpa nån skinnjacka.. Ska bli kul, samtidigt glider vi förbi alko där jag ska köpa alkohol å dränka mina teori sorger i under helgen ! 
De låter ut bra ! 

Tjohej! 

Jahapp!

Fått klagomål av att jag har dålig uppdatering (av cajjo), jaja då skriver jag väl ner nå här då, Vad ? Joo kugga min första teori förra veckan så jag boka då ny till den 4:e mars, men ringde idag och hörde om närmare tider. Närmare kan man väl inte komma då jag fick en tid IMORGON kl 15.00 ! Så nu mina kära ska jag isolera mig och få allt att fastna i skallen så man slipper göra teorin fler ggr! så wish me good luck.
 
körkoret komsi komsi till "mamma"... haha

Jo sen då, Städade mitt rum igår. och ni som vet hur de ser ut brukar man inte se golvet av alla kläder. (elr ja nu vet ju alla ni andra oxå hur de ser ut) iaf a mess. Sen tog jag mitt sunda förnuft att fatta att alla mina kläder inte ryms i en garderob så andra halvan som innehåller skrot rensa jag oxå, sluta med en sopsäck + 4 påsar med bara skräp å lite gamla kläder i. Satte in alla kläder i garderoberna, konstiga är att de ser lika fullt ut nu som förut då jag bara använde en garderob. sen denhär regeln, "en ny, släng en" är ju en sak jag inte alls tänker på, kanske därför. man är ju så nördig, -nämen kanske jag använder denhär nångång så den kan jag ju inte slänga.
Måste nog börja införa den regeln elr alternativt utöka mitt garderobutbud. Inte hjälper de heller att jag beställt ett antal nya tröjör :)

nöj er me dehär så länge !
meddelar jag inget om teorin imorrn betyder de att jag kuggat 2:a gången och lika bra ta en pistol å skjuta sig !
Dåvetni ! =)

news.-förra veckan var en jävla lat vecka för mig.
-nykter fredag, jobb lördag
-PARTY i lördas på Ida & sandys förfest, rockade fett! :D
-Då man väl tänkt leka paparazzi en kväll glömde man kameran :/
-ojojoj dom där  "tävlingarna"......
-nu idag & imorgon ledig ! ska städa idag, plugga imorrn är planerna.. hmf.
-ska beställa lite kläder nu :D

Nu jävlar!

Igår var man till Torneå på tatueringsmässan och kika med Peter och Emil. Och såklart hade jag bestämt mig att nu jävlar ska jag göra min första tatuering och efter en tids letande hittade jag en ledig tatuerare, sååå nu har jag ristat in mitt stjärntecken skytten ! =)


Ont & dyrt för den där lilla puttingen, men defintivt värt ! =)

(snygga bilder, ena dubbelhaka, på den andra ser de ut som värsta kladdet på byxan, nog för att de är de men de salva från tatueringen) Tänkte bara så ni vet ! hahaMin Kära Farmor...

Har Idag på morgon somnat in :-/ , Men som sagt till åren var hon så hon har det bra nu.
Var och hälsade på hon i Lördags, var först påväg att inte fara men som tur var for jag.. var också nu ikväll och tog farväl, hemskt men ändå skönt på någe sätt...
Världens bästa Farmor, bott 20 m ifrån henne i hela mitt liv, som barn (elr ja alltid) sprang man allti över till hon, fick 5 kr typ (mkt pengar...) sprang till fenix och köpte smågodis, "farmors" maten, bästa mjukakan, bästa bullan, ja allt... fast den farmor "förlorade" man för några år sedan, fast de ju dom minnerna som är bäst..

Vila i frid Farmor !


RSS 2.0