Levi'

Jo här man nu :) kom hit igår med gänget, drack och drog ut till "hullo Poro" de sk utestället här. var helt ok :)
Idag har vi gått omkring i centrum medan vissa for och åkte slalom, Alltså fy fan va sugen jag är på åka då man ser alla hundra nedfarter ! buhu, men orka inte lägga ner multi pengar på hyra nå skidor, å lyssna ! Norrlänning som jag är har inte ens med mig vantar, mössa elr värken täckbyxor. de ju skandal... Nåja var tvungen köpa mig en mössa idag :) haha
Så har jag även gjort mat åt gänget idag, köttfärssås & pasta, blev så mkt som 1 kg makaroner, 2,1 kg köttfärs plus en massa krossade tomat förpackningar !

Imorgon börjar drickandet från morgon till sena morgon dagen efter :) Vi ska på Christal snow show , buffé, live band och allt möjligt mer. Blir nog kul !

Gott nytt år än en gång !

mina planer framöver...

Går lysande ! åker på fredag back to Rovaniemi, ut och festa, lördag blir jag uppplockad av min kusin och hans kompisar från södra finland, fortsätter bilfärden upp till Levi där de blir att fira nyår ! Stannar där ett par dagar till tis elr ons, sen tillbaka till Rovaniemi där jag stannar igen ett tag, sen slutligen hem mot helgen då därefter skolan börjar :/ buhuu.. Men men, Mitt liv är så BRAAA!!!

Kommer uppdateringar, kommer ju trots allt bli otroligt kul bo tillsammans i en stuga jag , min kusin och hans 7 killkompisar... hehe, konstant festande nåra dygn, ja säger inge annat än SKÅL !

Annars, Julen förbi och snäll har man ju även varit detta år :) igår var de premiär på hotellet, trevlig kväll de oxå :)

Sköt om er, GOTT NYTT ÅR ALLA !
2007, var/är ett bra år, men vi går mot bättre tider ! :)

Love is Wicked...

tror man kan säga så, hmm :/  I don't know anything no more.  Hela  jag är wicked.

Nåja nu över till min dag, Vaknade kl 8  bakfull som  få , träffade min äldre kusin och hans tjej  på en bar  igår.. Trevligt som tusan eftersom första gången umgås utan "familjen" , spelade biljard men gick inte så bra eftersom mitt sikte tveka lite ;) dom tog mig senare till en ny nattklubb jag inte varit på, var väl ok men tycker bättre om dom andra jag varit på. Kl.10.00 hade jag tid för min "skönhetsbehandling" jag fått i present av mami. Rengjorde mitt face på djupet , var både avslappnande samtidigt som de pina lite ibland, iaf där låg man bakfull och halvsov och lukta sprit. haha.
Sen då, packade alla min stufs för att slutligen bege mig hem med bussen, resväska dragandes, min axelväska som vägde 1 ton slängades överallt plus en påse me skor som inte längre fick plats pga nyinköppta varor , slutligen efter pustande/flåsande kommit mig till busstation väntade jag, väntade och åter väntade jag på bussen. var är den ? :O
Jo saken klargjordes helt enkelt jag hade missat bussen. Det var nämligen så att jag skulle ha åkt med en annan buss än den jag vanligen åkt med, och inte visste ju jag de, så det var inge annat än att pallra tillbaka hit till lyan med alla väskor (något irrrriterande).... Så direkt jag kom tillbaka till lyan slocknade jag i soffan pga utmattning. så kan de gå. Nåja nu vet jag på vilken brygga jag stå på imorgon på morgon.


Tjillevinken.

utomlands ?

fatta utomlands jag är egentligen, befinner mig 180 km hemifrån (wow), men ändå vetja typ ingenting va som hänt i Sverige, har fattat att marie vunnit idol, men hur låten låter vetja ej, ? , hur är årets julkalender ? , vad har hänt i D-H, Grey's, prison break ???  + annat , Gaaaah,, vet ingenting !
Känner också att då jag pratar svenska i telefon så tar de nu längre tid att få fram orden än vanligt, finskan & engelskan börjar ta över,,, ajaj.. 


update..

hej, här igen. Tänkte först inte uppdatera nå förs jag får me nå bilder härifrån men eftersom jag inte är hemma och inte is ladda upp bilderna här får de helt enkelt vara.
Ok, min sista (?) vecka här på gång, vill som inte alls att de slutar eftersom de så kul både i jobbet och fritiden, fårse hur jag gör.. Men klart jag saknar alla käraste hemma också :)

Idag blev jag filmad av polsk tv där jag skulle presentera diplom vi säljer då man passerar polcirkeln, och såklart nervös man blev, inte den vackraste för dagen, engelskan som förvandlades till något hemgjort språk tyckte jag att de gick helt åt helvete, men men, blev även förra veckan filmad av rysk och finsk tv då jag dona me nå och allmänt såg trög ut eftersom jag inte fatta dom filma, "trodde ju bara dom stod där me kamerorna". Jaja är ju inte första gången man är trög :P Sånt som händer !

Sen då,, var ut i fredas på Doris heter nattklubben, kvällen bjöd på show av scandinavian hunks, och de var ju då inge man klaga på ;) tala me dom innan showen åså då de fråga mitt namn, jag gav de å tänkte va ska dom me de till ? :O
Japp då mitt i allt under showen ropa dom upp mig och fick gå fram till dom och ta emot en påse full me hudvårdsprodukter ! ;P krama om dom då dom var sådär kletiga var ju ige man sa nej till :P nog för att jag var ju inte den enda tjejen som fick gå fram till dem och ta emot nån prestent, Men ändå ! :P haha.
For även på efterfest till deras hotellrum, men jag var så trött och hungrig så jag tog en macka av dem och for hem ganska snabbt, var dessutom hela tråkigt där + att alla satt där me varsin tjej typ och jag och min tjejkompis kände oss som nå åskådare, int för att vi var ute efter att hamna på deras one-night-stand lista som säkert innehåller ett par hundra tjejer.

Nu blev de en del klottrat härä, men de var väl typ de roligaste senaste..
Hörs & syns.

Så de var väl en rolig

my Birthday...


under gågna helgen har jag då äntligen blivit F18, gullebarnen Ida, Ida, Sandra & Sandra gjorde ju en riktigt suprise dag åt mig, jag som vanligt var lika trög började på fredagskvällen då jag kom hem från tomten fundera  att  planera va  jag skulle hitta på för nått kul på min stora dag, ringde till dom å dom bara typ : " nä ingen aning, va ska vi ? " ..
Vilket fick mig att bli lite halv panik,. Iaf så börja dagen att jag jobba (!) , sen tänkte jag fixa mat åså då jag plötsligt blev "kidnappad" , tvingades på min en fult linne med texten 18 år idag ,  krona på huvudet, äta en tårt bit med händerna, ta på mig ögobindel och in i bilen, de körde iväg och jag visste då inte alls vart jag var påväg.. Resan sluta efter typ en timme å då var vi plötsligt utanför Alko.. :)
Efter mitt första inköp på alko for vi och åt sen och sen back to ökx.. de blev fest hos mig inför premiär in på hotellet som då ändå inte blev av :/ och varför inte går jag inte in på nu förtillfället..
Så premiär blir imorgon då jag ska ut här i Rovaniemi med en praktikkompis ist :)

Annars var Lördagen helt perfekt, fick bland annat en rosa digitalkamera, så nu börja mitt fotande igen :) , håll ett utkick för snart ploppar de upp bilder igen på pixbox ! och här...


RSS 2.0