11 sanningar om IidaLarson

Jag kör väl denhär då för nya som gamla läsare lite smått&gott om mig =)

1. Väldigt dålig på höra av mig till alla vänner! :/

2. utseendemässigt: Jag har kommit underfund med att jag har en en sne stortå som jag måste "böja" till rätt innan jag om några år annars kanske måst gå me special tillverkade skor för att inte få skavsår, Jag har även tappat en mjölktand för 1,5 år (jag e 19 aldeles strax) sedan som i de gjort att den nya tanden inte vuxit fram vilket gör att jag har en glugg. Men lugn! jag har en Kedja fast in i tanden som finns där nere nånstans som me hjälp av en tandställning ska dra upp tanden sakta men säkert.
inte alls ett liiiitet projekt.

3. Jag är väldigt bra på att försova mig!

4. Jag trivs att umgås me killkompisar mer än tjejkompisar ibland ! elr ofta! beror på..

5. till punkten ovanför måste jag säga att jag känner mig som en "tjejkille" och jag hatar rosa.

6. Jag har lite dyslexi.

7. Som blondinbella säger om sig själv säger jag om mig själv: Jag har bra självförtroende och stolt över mig sj! 

8. Jag är bortskämd ! Shame om me !

9. Jag ser inge nöje att åka till Ikea eftersom jag inte behöver nått utan bara en börda traska igenom skiten.

10. Har måsta använda en kateter en gång i mitt liv

11. Sjukt svårt hitta på bra roliga sanningar!


Förbannade tuff tuff.!

Ja som ni ser i inlägget nedan "slog" jag ju till me att boka tåg ner till sthlm & hem. tog några extra dagar i sthlm efter kryssningen då jag lik tänkte "äh va jag gör jag hemma arbetslös då jag kan va i sthlm o göra samma sak". Såklart tog jag även EJ ombokningsbara, Va ska jag me de till?
Nåja, nu i veckan i finland gick jag in på ett hotell som jag vet söker personal & frågade lite lätt om de behövde folk,,, o jaa, de lät ut som att jag har fått jobb (!!!!:-)) Svaret har jag inte fått än men imorgon vet jag nu om jag fått jobb för nov-dec vilket skulle sitta mer än perfekt !  Men PERFEKT DÅ, säga till sin blivande chef att :nämen tyvärr jag ska semestra i Sthlm en vecka, de går väl bra ? *valpögon*
ringde iaf sj och fick omboka som snällt var fast med ett såklart dyrare tidigare hemfärd. Så nu är de gjort IFALL jag nu skulle få jobbet. Så nu blir de inte så många dagar jag isf måste få ta ledigt ifall jag får jobbet.

Men de kommer väl som vanligt sluta me min otur, jag får inget jobb, hade kunna stanna dom där extra dagarna i sthlm och kommer ha strula me biljetterna så jag åker tåg i 38645 timmar för samma pris jag hade kunna ta flyget.
Nåja, får hoppas att de inte inträffar !

tuff tuff tåg...

Åh, nu börjar de kännas nära till Magaluf Reunion som äger rum på tallinkryssing 14-16 nov eftersom man slagit till och bokat äckel tåg ner till sthlm & hem för hela 400 kr t/r! .  Min lilla ekonomi låter mig inte få fraktas ner med flygplan som hade varit så enkelt & bekvämt.
Jag längtar så mkt som alla barn tillsammans längtar till julafton.!(övrig info till er vänner som kontaktar mig dagligen. jag är i finland mån-ons om ni undrar varför jag inte svarar i mobäjlen)

ond bra cirkel

Jag äter/sover/internet elr Tv. Jag börjar trivas med detta. Medan moa som sovit hos mig inatt håller på bli galen av att inte ha något att göra. Jag ignonerar hennes skrik att vi ska "hitta på något", jag trivs ju.

-Ge mig ett liv


Söndagsdepression !

3:e gången gilt. försökt skriva nu nånting 2 gånger men lagt ner det lika fort.

Jag säger bara: Jag vill göra de jag tänkt... NU!

Men tanken elr ja, sanningen att veta att jag ska dras här hemma ett tag gör mig tokig!


Nu så...

Har man hunnit landa här hemma under en vecka.. Kläderna börjar lukta rent och man har kommit in i vardagen som "arbetslös". Trivs än så länge. Men snart är man ute på nya äventyr :)

Sitter o dummar mig själv varför jag inte uppdaterat lite mer o skrivit allt som har hänt. Men där nere är ju hjärnan bortkopplad och man fattar ingenting så jag får väl gott nöja mig me de blogginlägg man klottrat ihop.
Till nästa resa kanske att man fattar!

På tal om de är man i full gång att smida nya resor, elr mer säsongsarbeten! Sommaren är bokad o klar för Mallis på Magaluf. kommer bli craaazy kul ! =)
Men innan dess blir de lugnt här hemma fram till jul, sen efter Jul antingen Norge ($$$) elr så jobba uppe i fjällen någerst ! Änn vetja jag inte men jobb hittar man alltid!
MEN, innan de ska jag på en kryssning till tallin i november. Magaluf reunion. Alla som vart där åker på den tydligen så de väl klart man själv ska på den fast man än så länge äger typ 0,000 kr! men leva snålt här hemma, som alla tror jag ska va så rik bara för att man bor såhär långt upp i sverige där man tydligen inte kan göra sig av me pengar (saken går ju att diskutera) borde jag väl få ihop pengar till kryssningen. åka sittandes på nattåg bland annat. haha!

Jepp jepp. Jag är sjukt nöjd me mitt liv just nu ! Så jäkla härligt fått se nå annat & träffat härliga nya människor !

 

 

packa...

Japp, nu ar de packning som galler. imorrn aker jag hemat ! de kommer saklart bli overvikt! ojoj va jobbigt.. Flyga hela satans dagen, sova pa arlanda och Seen finally komma hem pa fredag..
Idag har jag less, vill inte hem, less pa flyga. totalt kommer jag ha suttit pa 7 flygplan, vada jobbigt?!
naja, ska bli for wuunderbart ta pa sig rena klader ist for alla mogelklader man haft nu i 4 v. haha. Men efter att ha levt dehar slusk boendet me 3544076 pers i en o samma lagga dar man delat allt bryr man sig inte mer om alla bakterier o skit man levt kring !

Hej da Gran canaria och hej Swe for har kommer jag !

Ny destination.

Nu ar man pa grancan, HAHA vilken resa jag haft hit. For de forsta var de forsta gangen jag flygit sj & bytt flyg hit o dit.
Men Alltsa jag flog fran mallorca till Barcelona, dar hade jag 6-7 timmars vantan till nasta flyg. sa da jag landa tankte jag, "aah vafan jag hinner ju aka in till barcelona en snabbis" sagt o gjort gjorde jag de. tog bussen och klantig som jag ar sa  klev jag av bussen pa forsta stalle i barcelona i panik da jag vet aboslut nada om staden elr vars jag var. Jag hamna iaf langt ut fran centrum, fraga folk som inte kunde forklara var jag skulle, sa jag borja ga, ga ga pa gator kors o tvars. Tillslut efter 2-3 timmar borja jag hitta affarer! jippie! meeen, da var deju ojsan dags aka tillbaka till flygplatsen. sa jag sprang in i 2 affarer. kopte bara natt for att ha gjort de (haha). dit maste jag pa en weekend alltsa, de lilla jag hann se var de SHOPPING i vardsklass. javlar va fina grejjer! o "billigt"
 Till nasta problem, Vars fan hittar man en buss som gar tillbaka till flygplatsen?! de fick jag ocksa leta som fan till jag finally hitta bussen och var varldens lyckligaste manniska att hinna till flyget... Seeen da jag landa skulle jag forsoka hitta nasta buss till Playa ingles kl 12 natten. nae dom hade ju saklart sluta ga sa de var bara projsa taxi pa 500 kr !!! men men.. "hem" kom man iaf nangang.

Nu ar jag helt fri har nere, ingen barskola, nada ! sa jag solar och bara gor absolut ingenting. Jag bor typ gratis mot att jag stadar i lagenheten. Inget mig emot! eftersom de snart gapar tomt i planboken. men resan som annu inte slut har definitivt varit vard varenda cent !
Harligt har antligen hitta internet cafe dar de knappt kostar natt att surfa. Imorrn kanske om jag is vill saga kanske jag lagger upp na pics. :)

Naee, vi hors blek gurkor dar hemma !

RSS 2.0